Tu cine crezi ca esti?

In fiecare dimineata, lumina fumeganda a soarelui il trezea si il facea sa deschida ochii acoperiti de esenta de vise si de parfum de curcubeu ( curcubeul se ascundea in sufletul lui, dar el nu l-a vazut niciodata ). Sufletul dormea. Nu mai iubise demult. Omul se ridica din pat, se duse in fata oglinzii si se uita atent la mastile care se intindeau pe masuta din fata lui, nu stia pe care sa o aleaga. Cand s-a privit in oglinda nu mai avea chip, iar sufletul inca dormea.

Reclame

26 de gânduri despre „Tu cine crezi ca esti?

 1. Eu iubesc zambetele.
  Daca te face sa zambesti, e un semn bun.
  Inseamna ca nu trebuie sa pierzi harta si sa ajungi la ea, vanatorule de comori.

 2. pt campania de zambete:) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  si pentru magie 🙂 (:

 3. Zambetul nu tine loc unei iubiri, si o persoana care nu a mai iubit de mult se pare ca isi pierde drumul catre fata sa adevarata…iar sufletul plange.

 4. Zambetul nu tine loc unei iubiri, dar o completeaza. Zambetul nu e decat o imagine reflectata a sufletului, daca mai putem sa zambim, inseamna ca inca mai credem si inca mai iubim.
  Sufletul plange pentru ca nu mai crede in zambet, nu mai crede ca va iubi asa cum a mai facut-o, sufletul se pierde in marea de sentimente, iar nimeni nu ii arunca un colac de salvare, toti tind sa uite de el..

 5. masti de sticla, ca sa nu se vada nimic. sa para toti la fel, imuni, desi sufletul isi mai cere drepturile din cand in cand. poate s-a saturat si el sa mai lupte. hai sa aruncam mastile si sa-i facem sufletului o surpriza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s